Raymarine-uistelu 11.-12.6.2022

  1. Juha Hassel & Jukka Hassel 7300g& 6830g.
  2. Ville Rissanen & Petteri Hassinen 11500g.

Raymarine-uistelu 2022 miteltiin 19 venekunnan voimin ja vain 2 venekuntaa onnistui saamaan kaloja puntarille asti. Liekö juuri lähiviikkojen heikkojen saalisraporttien vuoksi osallistujamäärä jäi odotettua alhaisemmaksi.

Lauantaina puntarille tuotiin yksi kala kun Ville Rissanen & Petteri Hassinen toivat komean 11500g painavan lohen punnitavaksi. Koska lohi oli lauantaina ainokainen niin se oli myös automaattisesti 10kg täsmäkala ja Rissasen venekunta pokkasi siitä hyvästä navionicsin karttakortin. Punnituksen jälkeen suurin osa uistelijoista siirtyi ravintola Wellamoon syömään ja puimaan päivän tapahtumia.

Sunnuntaina kipparikokouksessa päätettiin lyhentää kisaa tunnilla huonon tuuliennusteen vuoksi. Sääennusteet pitivätkin paikkansa ja kisa saatiin käytyä läpi hyvässä säässä ennen kuin illalla tuuli olisi yltynyt turhan kovaksi. Kaloja raportoitiin VHF:n kautta ahkeraan mutta valitettavasti suurin osa kaloista oli niin kutsuttuja talvikoita joita ei puntarille hyväksytä. Poikkeuksena oli Hasselin veljekset jotka raportoivat kisapäivän puolivälissä pyöreästä nousulohesta. Kisan loppusuoralla kuultiin vielä VHF:ssä veljesten riemukasta tuulettamista kun toinen pyöreä lohi oli veneessä.

Hasselit nousivat kahdella kalallaan Rissasen venekunnan ohitse ja kuittasivat voitosta Raymarine EV-150 autopilotin. Lisäksi Hasselit saivat sunnuntain kisasta täsmäkala palkinnoksi navionicsin karttakortin. Ville Rissasen venekunnan lauantaina pyydystämä lohi piti venekunnan kisassa toisena ja tästä palkinnoksi Raymarine Element 9HV & HV-100 all-in-one anturi sekä lightHouse-kartta.

Lohikisojen jälkeen vain neljä venekuntaa on onnistunut kerryttämään cupin pisteitä. Tämä tekee GoldSalmonCupin päätöskilpailuista extra herkullisen. Taimen uisteluissa on mahdollista voittaa koko cup vaikka ei vielä olisi pistetiliä avannutkaan. Taimen uistelut käydään perjantaina 8.7 (iltakisa) Kokkolan laitehuolto-uistelu ja lauantaina 9.7 Akku-Teho Marine- uistelu. Tervetuloa uistelemaan taimenta ja samalla ratkomaan GoldSalmon Cupin paremmuus järjestys.

GoldSalmonCup pistetilanne 4/6.

  1. Ville Rissanen 77p.
  2. Juha Hassel 40p.
  3. Jussi Keski-Vinkka 40p.
  4. Jarkko Helkomaa 40p.