Tuontitukku-Uistelu 18.5-16.6.2024

-Tuontitukku uistelu on kaikille avoin vetouistelukilpailu, jonka järjestää Kokkolan vetouistelijat. Kilpailussa ei ole yhteislähtöä vaan jokainen venekunta saa määrittää itse kuinka paljon aikaa viettävät kalassa. Kilpailu kestää lähes koko lohisesongin joten aina kun lähdet vesille, olet mukana kilpailussa.

– Kilpailuaika alkaa 18.5.2024 klo 06:00 ja loppuu 16.6.2024 klo 24:00. Kilpailuaika katkeaa Kokkolan Teollisuuspinnoite-uistelun ajaksi. Eli 1.-2.6.2024 ja myös mahdollisesti 8.-9.6.2024. Jos Gold Salmon Cup osakilpailuita joudutaan siirtämään varaviikonlopulle.

– Kilpailualueena on Pietarsaaren, Kokkolan ja Kalajoen valtionmerialueet.

– Kisassa mitataan kolme pisintä kalaa ja näiden yhteismitta määrittää venekunnan tuloksen. Mittalaudalle kelpaavia kaloja ovat ”pyöreä” merilohi (alamitta 61 cm) & meritaimen (alamitta 55 cm). Saadut kalat tulee raportoida saman vuorokauden aikana pyyntihetkestä kisajärjestäjälle. Omaa tulosta voi parantaa koko kilpailun ajan. Esimerkki 1. Lohi 95 cm + Lohi 90 cm + Lohi 85 cm yhteistulos on= 270 cm. Esimerkki 2. Lohi 112 cm + Lohi 108 cm + Meritaimen 55 cm yhteistulos on= 275 cm. Talvikoita ei hyväksytä kisakaloiksi. Talvikon tunnistamiseen löytyy ohjeet Gold Salmon Cup kisalehtisestä.  

-Yksin uistelu sallittu. Venekunnassa ei tarvitse olla kuin kippari mutta suotavaa olisi nimetä myös varakippari.  Jos veneessä on useamman venekunnan kippareita niin kala voidaan rekisteröidä vain venettä kipparoivan kipparin tulokseen. Jos kippari ja varakippari kalastavat omilla veneillä niin vain yhdestä veneestä voi rekisteröidä kaloja saman vuorokauden aikana.

– Tuontitukku uistelu kuuluu yhtenä osakilpailuna Gold Salmon Cupiin, kilpailussa ovat voimassa Gold Salmon Cup säännöt. Kilpailusta jaetaan normaalit cupin pisteet. Poikkeuksena on, että jos cupin pisteet ovat joukkueiden kesken tasan, paremmuus ratkotaan saalispisteillä. Tuontitukku uistelun saalispisteet jaetaan LUKEN:n lohen painoarvionti laskurin avulla, mikäli cupissa tasapisteisiin päädytään.

 Venekunnilta edellytetään yleisten kalastussäännösten noudattamista. Jos kalastetaan 4 merimailin rajan ulkopuolella ja saadaan rasvaevällinen lohi niin kalasta otetaan nopeasti valokuvat ja päästetään lohi mahdollisimman pienillä vahingoilla jatkamaan matkaansa. Sama koskee rasvaevällistä taimenta. Vapautettavien kalojen asianmukainen käsittely on erittäin tärkeää. Kaloja tulee käsitellä veneessä mahdollisimman hellästi ja kuvien otto tulee suorittaa mahdollisimman nopeasti, välttäen kalojen ylimääräistä aikaa poissa vedestä.

– Kilpailun palkintojen jako tapahtuu Gold Salmon Cupin viimeisen osakilpailun jälkeen ja voittajaksi kruunataan yhteismitaltaan kolme pisintä kalaa kalastanut venekunta. Kolme parasta venekuntaa palkitaan Tuontitukun palkinnoilla. Jos venekunnat ovat samassa senttimäärässä, ratkaisee pisimmän lohen kalastanut venekunta. Jos pisimmätkin kalat menevät tasan ratkaistaan voittaja arvalla.

-Kilpailun osallistumismaksu on 30 € joka maksetaan seurantilille FI90 5163 3740 0275 74. Viestikenttään kipparin nimi & puhelinnumero sekä lisäksi mahdollisen varakipparin nimi. Venekunta on mukana kilpailussa, kun maksutoimitus näkyy seurantilillä ja venekunta on hommannut mittatarran. Mittatarrojen noudosta tulee ohjeet lähempänä kilpailua. Maksakaa osallistumismaksu hyvissä ajoin, jos haluatte varmistaa osallistumisen heti ensimmäisestä kisapäivästä.

-Tuontitukku uistelun palkinnot: Julkaistaan myöhemmin..

Kalojen raportointi

– Kalojen raportointi tapahtuu kuvaamalla kala ja lähettämällä kuvat kisajärjestäjälle. Kalasta otetaan aina kaksi kuvaa, virallinen mittalautakuva ja vapaamuotoinen poseerauskuva.

-Vapaamuotoinen poseerauskuva saatetaan julkaista Kokkolan vetouistelijoiden sosiaalisenmedian kanavissa. Kuvassa saa näkyä huumoria/tunnelmia veneestä, saaliskala, kippari ja mieluusti koko miehistö. Kokkolan vetouistelijat pitää oikeuden käyttää saaliskuvia omissa sosiaalisenmediankanavissa ja markkinoinnissa.

Ohjeita virallisen mittalautakuvan ottamiseen:

– Kuva otetaan kisajärjestäjältä saadun virallisen mittanauhan päältä.

– Mittanauha liimataan tasaiselle alustalle, jossa olisi hyvä olla stoppari nollakohdassa. Esimerkiksi pellistä tai vanerista tehty irrallinen mittalauta on oikein hyvä.

-Kala asetetaan mittalaudalle aina mahapuoli alaspäin, jolloin kuvassa kalasta näkyy vasen kylki.

-Kuva otetaan suoraan mittalaudan yläpuolelta. Kuvassa tulee näkyä selkeästi, että kalan suu on nollakohdassa sekä kalan pituus. Pyrstöä ei saa kuvassa puristaa lisäsenttien toivossa vaan kalan tulee maata vapaana mittalaudan päällä.

-Koko kalan täytyy näkyä kuvassa ja riittävästi mittalautaa kalan pituuden määrittämiseksi.

-Kuvan on oltava selkeä ja tarpeeksi hyvälaatuinen.

-Kuvassa tulee näkyä joukkueen kilpailunumero, joko mittanauhaan kirjoitettuna tai erillisellä paperilla mittanauhan vieressä.

-Kalan pituus pyöristetään tasasentteihin. Pituus pyöristetään aina alaspäin (esim. 101,8 cm = 101 cm).

-Kalat raportoidaan kisajärjestäjän whatsappiin 0405096197.

-Epäselvissä kuvissa kilpailun jurylla on oikeus hylätä kala.

Kokkolan Teollisuuspinnoitus-uistelu 1.-2.6.2024

Järjestäjä: Kokkolan Vetouistelijat ry.
Kilpailupäivät: la 1.6 & su 2.6.2024
Varaviikonloppu: 8.6-9.6.2024. Varapäivät otetaan käyttöön mikäli kummatkin kisapäivät jodutaan perumaan.
Kilpailuaika: Lauantaina klo 09:30-19:00 , Sunnuntaina klo 07:00-16:30
Kilpailukeskus: Tankarin majakkasaari
Kilpailukala: "Pyöreä" merilohi, jonka alamitta 61cm
Kipparikokous: Alkaa klo 8:30 Tankarissa.
Siirtymät: 15min ennen ja 30min jälkeen kilpailuajan.
Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4 merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
Kilpailumaksu: 120€ viikonloppu. Kisamaksu maksetaan ennakkoon 29.5.2024 mennessä kokkolanvetouistelijat ry:n tilille FI90 5163 3740 0275 74. Viestikenttään maininta, Tankar uistelu sekä kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 140€. Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
Osallistujamäärä: Kilpailuun on rajattu max. 60 venekuntaa. Osallistujat valikoituu ennakkomaksujen suoritusten perusteella.
Venekunta: Yksinuistelu sallittu
Tulokset: Kokkolan Teollisuuspinnoitus-uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold Salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
Muuta: 2kalaa/venekunta/päivä. Ei vaparajoituksia. Meri vhf pakollinen.
Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440861013, varalla Jussi Keski-Vinkka 0405096197.
Huom: Tänä vuonna viime vuosista poiketen myös sunnuntain punnitus ja palkintojen jako tapahtuu Tankarissa.
Palkinnot: Julkaistaan myöhemmin.Aikataulu 1.-2.6.2024

Lauantai 1.6.2024
Klo:8:30 Kipparikokous, johon myös miehistön jäsenet tervetulleita.
Klo:09:15 Siirtymäaika alkaa(15min).
Kilpailuaika klo:09:30-19:00. kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo19:00.
Klo:19:00-19:30 Siirtymäaika Tankarin saareen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
Klo:19:30 Punnitus
Klo 20:00 Ensimmäisen päivän tulosten julkistaminen ja sunnuntai päivän kipparikokous.
Illalla kisamaksuun sisältyvä ruokailu (lohikeittoa) ja saunomis mahdollisuudet.

Sunnuntai 2.6.2024
Klo:07:00 Lähtö Tankarista
Kilpailuaika Klo: 07:00-16:30 Kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo:16:30.
Klo:16:30-17:00 Siirtymäaika Tankariin. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
Klo:17:00 Punnitus
Klo:17:30 Tulosten julkistaminen ja palkinojen jako Tankarin majakkasaaressa..

Raymarine-kilpailu 31.8-28.9.2024

Nyt on aika ottaa selvää kuka on eteläisen perämeren kovin taimenenpyytäjä. Kisassa on kaksi sarjaa, Heittäjät & Uistelijat. Kummastakin sarjasta palkitaan kolme parasta venekuntaa. Lisäksi sarjat kilpailevat keskenään toisiaan vastaan ja paremman sarjan venekuntien kesken arvotaan kolmelle onnekkaalle venekunnalle palkinnot.

 • Kilpailuaika: Kilpailu alkaa lauantaina 31.8.2024 klo 06:00 ja päättyy 28.9.2024 klo 14:00.
 • Kilpailualue: Pietarsaaren, Kokkolan ja Kalajoen valtionmerialueet.
 • Kohdekala: Kohdekalana on meritaimen (alamitta 55cm). Kisassa mitataan kolme pisintä taimenta ja näiden yhteismitta määrittää venekunnan tuloksen. Jos venekunnat ovat samassa senttimäärässä, ratkaisee pisimmän taimenen kalastanut venekunta. Jos pisimmätkin kalat menevät tasan ratkaistaan voittaja arvalla. Saadut kalat tulee raportoida saman vuorokauden aikana pyyntihetkestä kisajärjestäjälle. Omaa tulosta voi parantaa koko kilpailun ajan.
 • Uistelijat Vs. Heittäjät: Hyvässä hengessä käytävä kamppailu, joka ratkeaa kummankin sarjan 5 parhaan venekunnan yhteenlaskettuun yhteistulokseen.
 • Venekunta:  Venekunnassa ei tarvitse olla kuin kippari mutta suotavaa olisi nimetä myös varakippari.  Jos veneessä on useamman venekunnan kippareita niin kala voidaan rekisteröidä vain venettä kipparoivan kipparin tulokseen. Jos kippari ja varakippari kalastavat omilla veneillä niin vain yhdestä veneestä voi rekisteröidä kaloja saman vuorokauden aikana. Yksin kalastus sallittu.
 • Palkintojen jako: Kilpailun palkintojen jako tapahtuu 28.9 järjestettävässä päätöstapahtumassa. Päätöstapahtuma on samalla Kokkolanvetouistelijoiden 30V. juhlatapahtuma. KVU toivottaa lämpimästi kaikki kisassa olevat venekunnat paikalle. Tarkemmat tiedot tapahtumasta tarkentuu lähempänä.  
 • Osallistuminen: Kisaan osallistutaan maksamalla Kokkolan vetouistelijoiden tilille FI90 5163 3740 0275 74, 40€ suuruinen kilpailumaksu. Viestikenttään kipparin nimi. Maksun jälkeen tulee olla yhteydessä kisajärjestäjään (Jussi Keski-Vinkka, 0405096197) jolta voi noutaa mittanauhan ja kilpailunumeron. Mittanauhaa noutaessa tulee myös ilmoittaa osallistutko Heitto vai Uistelu sarjaan. Kisaan voi osallistua koko kilpailun ajan mutta suositeltavaa on, että maksut ja mittanauhan noudot suoritetaan hyvissä ajoin ennen kilpailun alkua.
 • GoldSalmonCup: Uistelu sarja toimii Gold Salmon Cup 2024 päätöskilpailuna. Heitto sarjasta ei saa cupin pisteitä. Uistelu sarjassa ovat voimassa Gold Salmon Cup säännöt. Kilpailusta jaetaan normaalit cupin pisteet. Poikkeuksen on, että kilpailusta ei lasketa saalispisteitä. Ei vaparajoituksia.
 • Muuta: Venekunnilta edellytetään yleisten kalastussäännösten noudattamista. Jos saadaan rasvaevällinen taimen niin kalasta otetaan nopeasti valokuvat ja päästetään taimen mahdollisimman pienillä vahingoilla jatkamaan matkaansa. Vapautettavien kalojen asianmukainen käsittely on erittäin tärkeää. Kaloja tulee käsitellä veneessä mahdollisimman hellästi ja kuvien otto tulee suorittaa mahdollisimman nopeasti, välttäen kalojen ylimääräistä aikaa poissa vedestä.
 • Palkinnot: Julkaistaan myöhemmin.

Kalojen raportointi

– Kalojen raportointi tapahtuu kuvaamalla kala ja lähettämällä kuvat kisajärjestäjälle. Kalasta otetaan aina kaksi kuvaa, virallinen mittalautakuva ja vapaamuotoinen poseerauskuva.

-Vapaamuotoinen poseerauskuva saatetaan julkaista Kokkolan vetouistelijoiden sosiaalisenmedian kanavissa. Kuvassa saa näkyä huumoria/tunnelmia veneestä, saaliskala, kippari ja mieluusti koko miehistö. Kokkolan vetouistelijat pitää oikeuden käyttää saaliskuvia omissa sosiaalisenmediankanavissa ja markkinoinnissa.

Ohjeita virallisen mittalautakuvan ottamiseen:

– Kuva otetaan kisajärjestäjältä saadun virallisen mittanauhan päältä.

– Mittanauha liimataan tasaiselle alustalle, jossa olisi hyvä olla stoppari nollakohdassa. Esimerkiksi pellistä tai vanerista tehty irrallinen mittalauta on oikein hyvä.

-Kala asetetaan mittalaudalle aina mahapuoli alaspäin, jolloin kuvassa kalasta näkyy vasen kylki.

-Kuva otetaan suoraan mittalaudan yläpuolelta. Kuvassa tulee näkyä selkeästi, että kalan suu on nollakohdassa sekä kalan pituus. Pyrstöä ei saa kuvassa puristaa lisäsenttien toivossa vaan kalan tulee maata vapaana mittalaudan päällä.

-Koko kalan täytyy näkyä kuvassa ja riittävästi mittalautaa kalan pituuden määrittämiseksi.

-Kuvan on oltava selkeä ja tarpeeksi hyvälaatuinen.

-Kuvassa tulee näkyä joukkueen kilpailunumero, joko mittanauhaan kirjoitettuna tai erillisellä paperilla mittanauhan vieressä.

-Kalan pituus pyöristetään tasasentteihin. Pituus pyöristetään aina alaspäin (esim. 57,8 cm = 57 cm).

-Kalat raportoidaan kisajärjestäjän perustamaan whatsapp ryhmään. Poseerauskuvan voi lähettää myös ryhmään tai halutessaan kisajärjestäjän omaan whatsappiin 0405096197.

-Epäselvissä kuvissa kilpailun jurylla on oikeus hylätä kala.

Tuontitukku-uistelu 2023

-Tuontitukku uistelu on kaikille avoin vetouistelukilpailu, jonka järjestää Kokkolan vetouistelijat. Kilpailussa ei ole yhteislähtöä vaan jokainen venekunta saa määrittää itse kuinka paljon aikaa viettävät kalassa. Kilpailu kestää lähes koko lohisesongin joten aina kun lähdet vesille, olet mukana kilpailussa.

– Kilpailuaika alkaa 18.5.2023 klo 00:00 ja loppuu 9.6.2023 klo 24:00. Kilpailuaika katkeaa Gold Salmon Cupin muiden osakilpailu vuorokausien ajaksi. Eli 3.-4.6.2023 ja myös mahdollisesti 10.-11.6.2023. Jos Gold Salmon Cup osakilpailuita joudutaan siirtämään varaviikonlopulle 17.6.2023-18.6.2023 jatketaan myös Tuontitukku uistelua 16.6.2023 klo 24:00 asti.

– Kilpailualueena on Pietarsaaren, Kokkolan ja Kalajoen valtionmerialueet.

– Kisassa mitataan kolme pisintä kalaa ja näiden yhteismitta määrittää venekunnan tuloksen. Mittalaudalle kelpaavia kaloja ovat ”pyöreä” merilohi (alamitta 61 cm) & meritaimen (alamitta 55 cm). Saadut kalat tulee raportoida saman vuorokauden aikana pyyntihetkestä kisajärjestäjälle. Omaa tulosta voi parantaa koko kilpailun ajan. Esimerkki 1. Lohi 95 cm + Lohi 90 cm + Lohi 85 cm yhteistulos on= 270 cm. Esimerkki 2. Lohi 112 cm + Lohi 108 cm + Meritaimen 55 cm yhteistulos on= 275 cm. Talvikoita ei hyväksytä kisakaloiksi. Talvikon tunnistamiseen löytyy ohjeet Gold Salmon Cup kisalehtisestä.  

-Yksin uistelu sallittu. Venekunnassa ei tarvitse olla kuin kippari mutta suotavaa olisi nimetä myös varakippari.  Jos veneessä on useamman venekunnan kippareita niin kala voidaan rekisteröidä vain venettä kipparoivan kipparin tulokseen. Jos kippari ja varakippari kalastavat omilla veneillä niin vain yhdestä veneestä voi rekisteröidä kaloja saman vuorokauden aikana.

– Tuontitukku uistelu kuuluu yhtenä osakilpailuna Gold Salmon Cupiin, kilpailussa ovat voimassa Gold Salmon Cup säännöt. Kilpailusta jaetaan normaalit cupin pisteet. Poikkeuksena on, että jos cupin pisteet ovat joukkueiden kesken tasan, paremmuus ratkotaan saalispisteillä. Tuontitukku uistelun saalispisteet jaetaan LUKEN:n lohen painoarvionti laskurin avulla, mikäli cupissa tasapisteisiin päädytään.

Venekunnilta edellytetään yleisten kalastussäännösten noudattamista. Jos kalastetaan 4 merimailin rajan ulkopuolella ja saadaan rasvaevällinen lohi niin kalasta otetaan nopeasti valokuvat ja päästetään lohi mahdollisimman pienillä vahingoilla jatkamaan matkaansa. Sama koskee rasvaevällistä taimenta. Vapautettavien kalojen asianmukainen käsittely on erittäin tärkeää. Kaloja tulee käsitellä veneessä mahdollisimman hellästi ja kuvien otto tulee suorittaa mahdollisimman nopeasti, välttäen kalojen ylimääräistä aikaa poissa vedestä.

– Kilpailun palkintojen jako tapahtuu Gold Salmon Cupin viimeisen osakilpailun jälkeen ja voittajaksi kruunataan yhteismitaltaan kolme pisintä kalaa kalastanut venekunta. Kolme parasta venekuntaa palkitaan Tuontitukun palkinnoilla. Jos venekunnat ovat samassa senttimäärässä, ratkaisee pisimmän lohen kalastanut venekunta. Jos pisimmätkin kalat menevät tasan ratkaistaan voittaja arvalla.

-Kilpailun osallistumismaksu on 30 € joka maksetaan seurantilille FI90 5163 3740 0275 74. Viestikenttään kipparin nimi & puhelinnumero sekä lisäksi mahdollisen varakipparin nimi. Venekunta on mukana kilpailussa, kun maksutoimitus näkyy seurantilillä ja venekunta on hommannut mittatarran. Mittatarrojen noudosta tulee ohjeet lähempänä kilpailua. Maksakaa osallistumismaksu hyvissä ajoin, jos haluatte varmistaa osallistumisen heti ensimmäisestä kisapäivästä.

-Tuontitukku uistelun palkinnot: 1.sija kaasugrilli 2.sija Sähkövinssi 2260kg, kaukosäätimellä 3.sija Ulkotulisija Jette 3-jalkainen.

Kalojen raportointi

– Kalojen raportointi tapahtuu kuvaamalla kala ja lähettämällä kuvat kisajärjestäjälle. Kalasta otetaan aina kaksi kuvaa, virallinen mittalautakuva ja vapaamuotoinen poseerauskuva.

-Vapaamuotoinen poseerauskuva julkaistaan Kokkolan vetouistelijoiden sosiaalisenmedian kanavissa. Kuvassa saa näkyä huumoria/tunnelmia veneestä, saaliskala, kippari ja mieluusti koko miehistö. Kokkolan vetouistelijat pitää oikeuden käyttää saaliskuvia omissa sosiaalisenmediankanavissa ja markkinoinnissa.

Ohjeita virallisen mittalautakuvan ottamiseen:

– Kuva otetaan kisajärjestäjältä saadun virallisen mittanauhan päältä.

– Mittanauha liimataan tasaiselle alustalle, jossa olisi hyvä olla stoppari nollakohdassa. Esimerkiksi pellistä tai vanerista tehty irrallinen mittalauta on oikein hyvä.

-Kala asetetaan mittalaudalle aina mahapuoli alaspäin, jolloin kuvassa kalasta näkyy vasen kylki.

-Kuva otetaan suoraan mittalaudan yläpuolelta. Kuvassa tulee näkyä selkeästi, että kalan suu on nollakohdassa sekä kalan pituus. Pyrstöä ei saa kuvassa puristaa lisäsenttien toivossa vaan kalan tulee maata vapaana mittalaudan päällä.

-Koko kalan täytyy näkyä kuvassa ja riittävästi mittalautaa kalan pituuden määrittämiseksi.

-Kuvan on oltava selkeä ja tarpeeksi hyvälaatuinen.

-Kuvassa tulee näkyä joukkueen kilpailunumero, joko mittanauhaan kirjoitettuna tai erillisellä paperilla mittanauhan vieressä.

-Kalan pituus pyöristetään tasasentteihin. Pituus pyöristetään aina alaspäin (esim. 101,8 cm = 101 cm).

-Kalat raportoidaan kisajärjestäjän whatsappiin 0405096197.

-Epäselvissä kuvissa kilpailun jurylla on oikeus hylätä kala.

Finnmaster-uistelu 3.-4.6.2023

Järjestäjä: Kokkolan Vetouistelijat ry.
Kilpailupäivät: la 3.6 & su 4.6.2023
Varapäivät: 17.6-18.6.2023
Kilpailuaika: Lauantaina klo 09:30-19:00 , Sunnuntaina klo 07:00-16:30
Kilpailukeskus: Tankarin majakkasaari
Kilpailukala: "Pyöreä" merilohi, jonka alamitta 61cm
Kipparikokous: Alkaa klo 8:30 Tankarissa.
Siirtymät: 15min ennen ja 1 tunti jälkeen kilpailuajan.
Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
Kilpailumaksu: 120€ viikonloppu. Kisamaksu maksetaan ennakkoon 31.5.2023              mennessä kokkolanvetouistelijat ry:n tilille FI90 5163 3740 0275 74. Viestikenttään maininta, Tankar uistelu sekä kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 140€. Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
Venekunta: Yksinuistelu sallittu 
Tulokset: Finnmaster-uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold Salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
Muuta: 2kalaa/venekunta/päivä. Ei vaparajoituksia. Meri vhf pakollinen.
Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440861013, varalla Jussi Keski-Vinkka 0405096197
Palkinnot: 1. 3000€ Polttoainelahjakortti 2. Kemppi Minarc 180Evo 3. Akku-Teho lahjakortti 500€


Aikataulu 3.-4.6.2023

Lauantai 3.6.2023
Klo:8:30 Kipparikokous, johon myös miehistön jäsenet tervetulleita.
Klo:09:15 Siirtymäaika alkaa(15min).
Kilpailuaika klo:09:30-19:00. kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo19:00.
Klo:19:00-20:00 Siirtymäaika Tankarin saareen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
Klo:20:00 Punnitus
Klo 20:30 Ensimmäisen päivän tulosten julkistaminen ja sunnuntai päivän kipparikokous.
Illalla kisamaksuun sisältyvä ruokailu (lohikeittoa) ja saunomis mahdollisuudet.

Sunnuntai 4.6.2023
Klo:07:00 Lähtö Tankarista
Kilpailuaika Klo: 07:00-16:30 Kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo:16:30.
Klo:16:30-17:30 Siirtymäaika Potin veneilykeskukseen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
Klo:17:30 Punnitus
Klo:18:00 Tulosten julkistaminen ja palkinojen jako.

Raymarine-uistelu 10.-11.6.2023

Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
Kilpailupäivät: 10.-11.6.2023
Varapäivät: 17.-18.6.2023
Kilpailuaika: Launtai klo:09:30-19:00 & sunnuntai klo: 07:00-16:30.
Kilpailukseskus: Potin veneilykeskus Kokkola.
Kilpailukala: ”pyöreä” merilohi, jonka alamitta 61cm.
Kipparikokous: launtaina klo. 8:30 & sunnuntaina klo 06:15.
Siirtymät: 30min ennen ja 1 tunti jälkeen kilpailuajan.
Kilpailumaksu: 100€ viikonloppu. Maksetaan ennakkoon 7.6.2023 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikan päällä maksettuna 120€. Kilpailumaksut palautetaan, mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4 merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
Venekunta: Yksin uistelu sallittu
Muuta: 2 kalaa/venekunta/päivä. Ei vaparajoituksia. Meri VHF pakollinen.
Tulokset: Raymarine-uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197
Palkinnot: 1. EV-150 Autopilotti 2. Kemppi Minarc 180 Evo 3. Raymarine AIS700

Kipparikokoukset ja punnitukset tapahtuvat Potin veneilykeskuksessa. Poikkeuksena venekunnille, jotka eivät tule lauantaina punnitukseen ja haluavat yöpyä Tankarissa niin tästä ilmoitus kisajärjestäjälle. Kisajärjestäjä valvoo, että kisaveneet saapuvat Tankariin lauantaina klo 20:00 ja pitää Tankarin porukalle oman kipparikokouksen sunnuntai aamuna.

Aikataulu 10.-11.6.2023

Lauantai 10.6.2023
Klo:8:30 Kipparikokous Potissa, johon myös miehistön jäsenet tervetulleita.
Klo:09:00 Siirtymäaika alkaa(30min).
Kilpailuaika klo:09:30-19:00. kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo19:00.
Klo:19:00-20:00 Siirtymäaika Potin Veneilykeskukseen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
Klo:20:00 Punnitus
Klo 20:30 Ensimmäisen päivän tulosten julkistaminen jonka jälkeen mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti ravintola Wanha Wellamossa.

Sunnuntai 11.6.2023
Klo:06:15 Kipparikokous Potissa, johon myös miehistön jäsenet tervetulleita.
Klo:6:30 Siirtymäaika alkaa (30min).
Kilpailuaika Klo: 07:00-16:30 Kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo:16:30.
Klo:16:30-17:30 Siirtymäaika Potin veneilykeskukseen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
Klo:17:30 Punnitus
Klo:18:00 Tulosten julkistaminen ja palkinojen jako.

Taimenkilpailut 2022

5.Kokkolan laitehuolto uistelu 8.7.2022

 • Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
 • Kilpailupäivä: Perjantai 8.7.2022
 • Varapäivä: 15.7.2022
 • Kilpailuaika: klo:17:00-22:00
 • Kilpailukseskus: Potin veneilykeskus Kokkola.
 • Kilpailukala: Eväleikattu meritaimen, jonka alamitta 55cm
 • Kipparikokous: 16:45
 • Siirtymät: Siirtymät heti kipparikokouksen jälkeen. Kilpailuajan päätyttyä (klo:22:00) 30 min siirtymä.
 • Kilpailumaksu: 40€ maksetaan ennakkoon 5.7.2022 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään maininta: Kokkolan laitehuolto uistelu, kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 60€. Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailualue: Kokkola, valtionmerialue.
 • Muuta: 3 kalaa/venekunta. Ei vaparajoituksia tai 6vapaa 1,5kertaisilla painokertoimilla.
 • Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197

3 Parasta palkitaan Kokkolan Laitehuolto tuotteilla jotka julkaistaan myöhemmin.

6. Akku-teho Marine Uistelu 9.7.2022

 • Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
 • Kilpailupäivä: Lauantaina 9.7.2022
 • Varapäivä: 16.7.2022
 • Kilpailuaika: klo:09:00-17:00
 • Kilpailukseskus: Potin veneilykeskus Kokkola.
 • Kilpailukala: Eväleikattu meritaimen, jonka alamitta 55cm
 • Kipparikokous: Alkaa klo 08:15
 • Siirtymät: 30min ennen ja 30min jälkeen kilpailuajan
 • Kilpailumaksu: 50€ maksetaan ennakkoon 6.7.2022 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään maininta: Akku-teho Marine uistelu, kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 70€. Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailualue: Kokkola, valtionmerialue.
 • Muuta: 3 kalaa/venekunta. Ei vaparajoituksia tai 6vapaa 1,5kertaisilla painokertoimilla.
 • Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197

Kolme parasta palkitaan Akku-Teho Marine tuotteilla jotka julkaistaan myöhemmin. Kilpailun jälkeen kisahintaan sisältyvä ruokailu ja Gold Salmon Cup palkintojen jako.

Raymarine uistelu 2022

3. Raymarine Uistelu 11.6.2022

 • Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
 • Kilpailupäivä: 11.6.2022
 • Varapäivä: 19.6.2022
 • Kilpailuaika: klo:09:30-19:00
 • Kilpailukseskus: Potin venilykeskus Kokkola.
 • Kilpailukala: ”pyöreä” merilohi, jonka alamitta 61cm
 • Kipparikokous: alkaa klo. 8:30
 • Siirtymät: 30min ennen ja 1 tunti jälkeen kilpailuajan.
 • Kilpailumaksu: 100€ viikonloppu (1 päivä 60€) maksetaan ennakkoon 8.6.2022 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään maininta: Raymarine uistelu, kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 120€ (1päivä 80€). Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4 merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
 • Muuta: 3 kalaa/venekunta/päivä. Kipparin lisäksi vähintään yksi varakippari/miehistön jäsen (väh. 15-vuotias). Ei vaparajoituksia.
 • Meri VHF: Meri VHF pakollinen
 • Raymarine uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
 • Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197

4. Raymarine uistelu

 • Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
 • Kilpailupäivä: 12.6.2022
 • Varapäivä: 19.6.2022
 • Kilpailuaika: klo:09:30-19:00
 • Kilpailukseskus: Potin veneilykeskus Kokkola.
 • Kilpailukala: ”pyöreä” merilohi, jonka alamitta 61cm
 • Kipparikokous: alkaa klo. 8:30
 • Siirtymät: 30min ennen ja 1 tunti jälkeen kilpailuajan.
 • Kilpailumaksu: 100€ viikonloppu (1 päivä 60€) maksetaan ennakkoon 8.6.2022 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään maininta: Raymarine uistelu, kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 120€ (1päivä 80€). Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4 merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
 • Muuta: 3 kalaa/venekunta/päivä. Kipparin lisäksi vähintään yksi varakippari/miehistön jäsen (väh. 15-vuotias). Ei vaparajoituksia.
 • Meri VHF: Meri VHF pakollinen
 • Raymarine uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
 • Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197

Finnmaster lohikuninkuus 2022

1. Finnmaster Lohikuninkuus 4.6.2022

 • Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
 • Kilpailupäivä: 4.6.2022
 • Varapäivä: 18.6.2022
 • Kilpailuaika: klo:09:30-19:00
 • Kilpailukseskus: Tankarin majakkasaari
 • Kilpailukala: ”pyöreä” merilohi, jonka alamitta 61cm
 • Kipparikokous: alkaa klo. 8:30 tankarissa.
 • Siirtymät: 15min ennen ja 1 tunti jälkeen kilpailuajan.
 • Kilpailumaksu: 120€ viikonloppu (1 päivä 70€) maksetaan ennakkoon 1.6.2022 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään maininta: Finnmaster lohikuninkuus uistelu, kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 140€ (1päivä 90€). Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4 merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
 • Muuta: 3 kalaa/venekunta/päivä. Kipparin lisäksi vähintään yksi varakippari/miehistön jäsen (väh. 15-vuotias). Ei vaparajoituksia.
 • Meri VHF: Meri VHF pakollinen
 • Finnmaster lohikuninkuus uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
 • Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197
Lauantai 4.6.2022
 • Klo:8:30 Kipparikokous, johon myös miehistön jäsenet tervetulleita.
 • Klo:09:15 Siirtymäaika alkaa(15min).
 • Kilpailuaika klo:09:30-19:00. kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo19:00.
 • Klo:19:00-20:00 Siirtymäaika Tankarin saareen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
 • Klo:20:00 Punnitus
 • Klo 20:30 Ensimmäisen päivän tulosten julkistaminen ja sunnuntai päivän kipparikokous.
 • Illalla kisamaksuun sisältyvä ruokailu (lohikeittoa) ja saunomis mahdollisuudet.

2. Finnmaster Lohikuninkuus 5.6.2022

 • Järjestäjä: Kokkolan vetouistelijat ry.
 • Kilpailupäivä: 5.6.2022
 • Varapäivä: 18.6.2022
 • Kilpailuaika: klo:07:00-16:30
 • Kilpailukseskus: Tankarin majakkasaari
 • Kilpailukala: ”pyöreä” merilohi, jonka alamitta 61cm
 • Kipparikokous: Pidetään lauantaina 4.6 klo. 20:30
 • Siirtymät: 1 tunti jälkeen kilpailuajan.
 • Kilpailumaksu: 120€ viikonloppu (1 päivä 70€) maksetaan ennakkoon 1.6.2022 mennessä kokkolanvetouistelijat ry.n tilille: FI90 5163 3740 0275 74, viestikenttään maininta: Finnmaster lohikuninkuus uistelu, kipparin nimi ja puhelinnumero. Kilpailumaksu paikanpäällä maksettuna 140€ (1päivä 90€). Kilpailumaksut palautetaan mikäli koko kisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailualue: Kokkolan valtionmerialue 4 merimailia sisäisten aluevesien ulkorajasta
 • Muuta: 3 kalaa/venekunta/päivä. Kipparin lisäksi vähintään yksi varakippari/miehistön jäsen (väh. 15-vuotias). Ei vaparajoituksia.
 • Meri VHF: Meri VHF pakollinen
 • Finnmaster lohikuninkuus uistelun tuloksiin lasketaan molempien päivien yhteenlasketut kalapisteet. Gold salmon Cup pisteet jaetaan molemmilta päiviltä erikseen.
 • Kilpailunjohtaja: Juha Hassel puh. 0440 861 013 , varalla Jussi Keski-Vinkka puh. 0405 096 197
Sunnuntai 5.6.2022
 • Klo:07:00 Lähtö Tankarista
 • Kilpailuaika Klo: 07:00-16:30 Kaikki kalastusvälineet oltava pois vedestä klo:16:30.
 • Klo:16:30-17:30 SiirtymäaikaPotin veneilykeskukseen. Siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa.
 • Klo:17:30 Punnitus
 • Klo:18:00 Tulosten julkistaminen ja palkinojen jako.

Finnmaster lohikuninkuus 2022 palkinnot:

 1. 3000€ Polttoaine lahjakortti
 2. Raymarine Quantum Doppler tutka
 3. Raymarine Axiom+ 7 karttaplotteri LightHouse-kartalla

Lisäksi Kipparikokouksessa julkaistava täsmäkala palkinto. Yllätys arvontoja ja jokaiselle venekunnalle Tiuran Finnmaster uistelu 2022 lohipelti.

Gold Salmon Cup 2022

Gold Salmon Cup 2022 kisaohjelma on julkaistu. Gold Salmon Cupin pääsponsorina toimii Raymarine. Muut kilpailusponsorit ovat: Finnmaster, Kokkolan laitehuolto ja Akku-Teho Marine Oy. Tänäkin vuonna on tiedossa loistavat palkinnot niin yksittäisissä kisoissa kuin cupissakin. Palkinnot, kisapaikat ja aikataulut tarkentuvat myöhemmin kevään aikana. Napatkaa kisapäivät kalenteriin ja kaikki joukolla Kokkolaan kisaamaan.

Finnmaster lohikuninkuus uistellaan 4.6-5.6. Voittaja ratkeaa kahdenpäivän yhteistuloksella mutta kumpikin kisapäivä on myös yksittäinen Cup-kilpailu.

Raymarine-uistelu 11.6-12.6. Voittaja ratkeaa kahdenpäivän yhteistuloksella mutta kumpikin kisapäivä on myös yksittäinen Cup-kilpailu.

Kokkolan Laitehuolto- uistelu 8.7. Perjantai iltana uisteltava Cup-kilpailu jossa kohdekalana meritaimen.

Akkuteho-uistelu 9.7. Meritaimen uistelu ja samalla cupin päätöskilpailu.

Gold Salmon Cup on tänä vuonna mukana Yamaha Power Pay Finland kisassa.
Lisätietoja https://www.yamaha-motor.eu/fi/fi/marine/PowerPay/#/