Finnmaster lohikuninkuus 2022 tulokset:

  1. Jussi Keski-Vinkka , Jukka Keski-Vinkka & Jouni Korkia-Aho 12090g
  2. Ville Rissanen & Jukka Tiihonen 8425g
  3. Jarkko Helkomaa & Eetu Heikkinen 7010g

Kaksipäiväinen treffihenkinen kilpailu Tankarin majakkasaarella on saatu päätökseen ja kolme parasta löydetty. Ilmat ja puitteet olivat lohenuistelulle suotuisat mutta sekä lohia, että uistelijoita näkyi kisassa harmittavan vähän. 24 venettä starttasi lauantaina kovin odotuksin mutta kovin laihoin toteutuksin. Lauantaina vain Jarkko Helkomaan venekunta toi puntariin 7010g painoisen lohen. Tällä kalalla Helkomaan venekunta kuittasi täsmäkala palkintona navionicsin karttakortin ja täydet 40 cupin-pistettä. Lauantai ilta meni mukavasti lohikeittoa syöden, saunoen ja kalojen vähyyttä puntarilla ihmetellen. Sunnuntaina tuuli oli noussut lauantaisesta mutta pysyen kuitenkin hyvin uisteltavissa. Kaloja sunnuntaina saatiin kaksi kappaletta puntarille. Ville Rissasen venekunnan 8425g ja Jussi Keski-Vinkan 12090g painoinen lohi. Näin ollen Jussi Keski-Vinkan kala riitti koko viikonlopun voittoon ja venekunta kuittasi 3000€ polttoainelahjakortin ja sunnuntain voitosta 40 cupin pistettä. Ville Rissasen kala riitti toiselle sijalle ja venekunta kuittasi Raymarinen tutkan. Lisäksi venekunta oli sunnuntaina lähinnä 10kg täsmäkalaa ja tästä palkinnoksi navionicsin karttakortti. Rissasen venkunnalle sunnuntailta myös mukaan 37 cupin pistettä. Helkomaan lauantainen kala riiitti kolmannelle sijalle ja venekunta palkittiin raymarinen axiom7 plotterilla.

Gold Salmon Cup jatkuu tulevana viikonloppuna 11.-12.6.2022 Raymarinen uistelulla. Toivotaan, että lohia sekä uistelijoita näkyisi enemmän kisassa. Kilpailun aikataulut ja säännöt löytyvät kilpailut välilehdeltä. Nähdään kisoissa!

Gold Salmon Cup tilanne 2/6

  1. Jussi Keski-Vinkka 40p.
  2. Jarkko Helkomaa 40p.
  3. Ville Rissanen 37p.