Ari Hahtala Gold Salmon Cupin voittoon

Gold Salmon Cupin kuudes ja viimeinen osakilpailu uisteltiin Kokkolassa lauantaina, kisaisäntänä toimi Akku-Teho Marine ja kilpailun startti-alueena oli Kokkolan venekerhon satama Potin rannassa. Kisan voitti Toni Sallisen kipparoima venekunta, jonka miehistönä olivat Mervi Martikainen ja Kari Illavuori ,1865g taimenella. Sallinen toimi Ari Hahtalan varakipparina ja näin ollen Hahtala vei 2021 vuoden Gold Salmon Cupin nimiinsä.

Viimeinen osakilpailu käytiin hyvin maltillisessa tuulessa, väliin sataenkin. Taimen oli ns. hukassa, koska vain yksi mitat täyttävä taimen tuotiin puntariin. Kisan päätteeksi Kokkolan Vetouistelijat tarjosi kisailijoille ruokaa ja samalla pidettiin cupin päätöstilaisuus.

Gold Salmon Cup 2021 koostui neljästä lohikisasta ja kahdesta taimenkisasta, yhteispisteisiin laskettiin jokaiselle venekunnalle viiden parhaan kisan tulokset. Cupin neljä parasta pääsee osallistumaan ensivuoden vetouistelun Suomenmestaruuskilpailuihin Paltamossa.

Gold Salmon Cupin lopputulokset kippareittain: (10 parasta)

1. Ari Hahtala 154p

2. Juha Hassel 136p

3. Jussi Keski-Vinkka 96p

4. Hannu Löfbacka 94p

5. Juha Rintala 70p

6. Kalle Anias 68p

7. Jouni Oinonen 68p

8. Timo Ritanen 64p

9. Petteri Salo 62p

10. Pasi Leppälä 56p