Leskelät veivät nimiinsä taimenkisan

Gold Salmon Cupin seitsemäs ja viimeinen osakilpailu uisteltiin Kokkolassa 16.9.2017, kisan isäntänä toimi Akku-Teho Marine ja kilpailun startti- kisa-alueena oli  Kokkolan venekerhon satama Potissa. Kisan päätteeksi järjestävä seura Kokkolan Vetouistelijat tarjosi kaikille kisassa olleille päätösruokailun Cupin palkintojenjaon yhteydessä.

Jarno Leskelän venekunta vei nimiinsä viimeisen taimenkisan, venekunnassa olivat mukana myös Markku Leskelä, Jari  Salminen ja Vellu Välikangas. Heidän voittotulos oli 3035.  Lauantain taimenkisassa uistelijat saivat kisailla kohtalaisessa syyskelissä, edellisen yön kova tuuli hellitti aamulla ja mainingitkin pienenivät kisan aikana. Kisamitan täyttäneitä saaliskaloja toi puntariin 5 venekuntaa. Punnitukseen hyväksyttävät kisakalat ovat 5 cm valtion mittoja suuremmat.

Kisan tulokset: 1) Jarno ja Markku Leskelä, Jari Salminen ja Vellu Välikangas 3035, 2) Osku Rimpioja ja Teemu Valliin 2995, 3) Hannu Löfbacka ja Jukka Keskivinkka 2275, 4) Niko Joensuu, Olli Vainio ja Markus Anttila 2260, 5) Jani Kangasharju ja Jarmo Leskelä 2200.

Gold Salmon Cup 2017 koostui neljästä lohikisasta ja kolmesta taimenkisasta, yhteispisteisiin laskettiin jokaiselle venekunnalle viiden parhaan kisan tulokset. Cupin kolme parasta pääsee edustamaan Gold salmon Cupia ensi kesän vetouistelun SM-kisoihin.

Cupin lopputulokset:

1)Osku Rimpioja 117 pistettä,  2) Niko Joensuu 105 p, 3) Jani kangasharju 104 p, 4) Jarno Leskelä 80 p, 5) Pasi Leppälä 74 p. Cup pisteille pääsi tällä kaudella 17  venekuntaa, tämä on vain puolet edellisestä kaudesta. Tiputus johtunee edelliskautta huonommista lohisaaliista.