Expert Kauhavan taimenkisan tulokset.

Taimenuistelijat kisailivat Kokkolassa

Gold Salmon Cup jatkui 13.7 2013 Kokkolassa Expert Kauhava uistelulla.
Kokkolan Vetouistelijoiden järjestämä uistelukilpailu pidettiin lauantaina Kokkolan merialueella. Kisastartti oli Mustankarin veneilykeskuksesta lauantaiaamuna  puoli kymmeneltä. Tuuliolot karsivat joitain venekuntia pois kisasta, mutta kisa saatiin vietyä turvallisesti läpi aktiivisten uistelijoiden kanssa.
Reipas lounaistuuli piti taimenten suut kiinni ja punnitukseen tuotiin puoli seitsemään mennessä vain  yksi 51 cm kisarajan täyttävä taimen. Valtion alamitta on 50 cm, näitä taimenia kävikin veneissä useitakin.  Kisan voittokalan sai Jarmo Kyösti miehistönään Kim Koh, taimenella oli painoa 1830g. Voittajat saivat Expert Kauhavan lahjoittamia tuotepalkintoja.Kisa oli Gold Salmon Cupin viides osakilpailu, jossa kärjessä on tasaista sillä 4 kärkisijaa on tasapisteissä. Cup- sijoitukset määräytyvät saalispisteiden mukaan,  cup pisteiden ollessa tasan. Kärjen järjestys on
venekunnittain: Huhtala, Rantala, Palola ja Kyösti. Kahdesta viimeisestä osakilpailusta, jotka järjestetään syksyllä, on tulossa mielenkiintoiset.
Hannu

Cupin tilanne.